Home Caramida Porotherm Caramida Porotherm
Caramida Porotherm PDF Imprimare Email
Caramida Porotherm
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 10:25
Sub numele de POROTHERM, Wienerberger ofera un sistem complet si calitativ optimizat pentru pereti din caramida solida si plafoane din caramida, deoarece se adapteaza la nevoile oamenilor ca nici alte materiale de constructii.

De ce POROTHERM?
O casa din caramida POROTHERM este insasi esenta de constructie sanatosa si un trai natural. Proprietatile dovedite ale caramizilor le fac o alegere usoara pentru numerosii interesati.

Caramida a fost intotdeauna prima alegere pentru oricine si-a dorit camere care ofera ambianta confortabila. Camerele care ne ofera liniste, siguranta si confort si cele pe care le iubim. O structura de caramida solida si de calitate aferente, de lunga durata necesita eforturi de intretinere minore. Toate proprietatile pozitive ale constructiilor din caramida sunt retinute pentru rezidentii pe termen lung. Cladire construtie cu caramizi POROTHERM fac posibila pentru a planifica, construi si a trai in conformitate cu principiile de mediu precum si cele economice pe termen lung. Cladirile construite din blocuri din lut POROTHERM sunt o investitie pentru generatii, deoarece materialul caramida solida garanteaza o cladire care isi pastreaza valoarea sa.

Cladirile construite din caramida de inalta calitate garanteaza o valoare de revanzare mai mare. In cazul in care este vizat stilu de viata confortabil, produsul natural caramida este cu mult superior fata de alte materiale. Numarul mare de pori din caramida favoareaza schimbul de umiditate intre mediile de interior si exterior, garantand astfel o capacitate de stocare excelenta si o deschidere larga pentru difuzia vaporilor. Suprafetele sale calde si lipsa totala de substante nocive garanteaza un climat interior sanatos si un sentiment de bunastare.

"Secretul" de izolare termica a blocurilor de lut POROTHERM este aerul prins in mai multi mici pori. La fabrica de caramida, argila este mai intai pregatita, apoi rumegus se adauga. Continutul este turnat in forma, uscat si ars la aproximativ 1000 ° C. Cand rumegusul arde fara reziduuri, lasa in urma nenumarate gauri mici. Acest aer se inchide in pori astfel avand loc izolatia termica. Porozitatea blocurilor de lut si o geometrie atenta, proiectata inteligent reduce fluxul de caldura si prin urmare, pierderile de caldura prin peretii exteriori. Caramizile nu ard si in caz de incendiu nu produc nici un vapor daunatoar. La grosimi de perete de 8 cm si mai mult, un zid de caramida ajunge la o valoare de F90 - ceea ce inseamna 90 de minute de timp in care pentru a te deplasa tu alaturi de familia ta in siguranta in caz de incendiu. Peretii si plafoane din caramida asigura o viata linistita, fara iritatii, fara zgomotul din afara sau in interiorul cladirii.
Ultima actualizare în Luni, 24 Ianuarie 2011 13:56
 

Sondaje

Ce tip de caramida ati folosit pentru casa dvs?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 

Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com