Home Gratare de curte din caramida
Gratare de curte din caramida
Gratarul de curte din caramida PDF Imprimare Email
Gratare de curte din caramida
Scris de adrian86   
Marţi, 22 Martie 2011 10:24
Exista mai multe optiuni atractive pentru construirea unui gratar de caramida din caramida, variind de la simplu la complex. Daca locuiti intr-o zona de ceata sau ploaie, ia in considerare construirea unei curte sura cu un acoperis astfel incat sa puteti folosi gratarul de caramida si in conditii meteorologice nefavorabile. In cazul in curtea este mica, incercati un gratar de caramida simplu cu rafturi pentru gratar.

Cu cateva caramizi, ciment, rafturi pentru gratar si o piatra mare puteti construi gratarul de curte din caramida pe care fiecare din voi vi-l doriti. Pentru realizarea unui astfel de gratar sunt necesare un tip de caramizi care vor trebui sa fie atat estetice cat si rezistente la tempereaturi inalte.

Aceste caramizi sunt facute dintr-un tip special de lut. Aceasta argila este foarte pura si uniforma si este capabila sa reziste la temperaturi ridicate ale unor constructii precum seminee, cazane, gratare si altele. Caramizile de incendiu sunt in general mai mari decat alte caramizi structurale si sunt adesea sunt turnate manual. Caramizile de incendiu au gauri doua randuri a cate zece gauri sau cate cinci gauri, realizate cu scopul de a le reduce greutatea.

Exista multi factori care veti dori sa ii luati in considerare atunci cand va decideti asupra pozitionarii gratarului de curte din caramida in aer liber. Nu pozitionati gratarul foarte aproape de casa dvs., astfel incat sa va incomodeze atunci cand nu este in uz. Testati directia vantului, si observati in cazul in care, de obicei, bate intr-o anumita directie. Evitati amneajarea gratarului undeva unde fumul sa poata patrunda in interiorul casei, sau in ochii tai. Asigurati-va ca nu exista copaci, flori sau alte obiecte care ar putea fi lezate prin functionarea gratarului din caramida.
Ultima actualizare în Luni, 24 Ianuarie 2011 13:57
 


Sondaje

Ce tip de caramida ati folosit pentru casa dvs?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 

Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com